ACADEMIA LEO BURNETT

Despre Top 50 Capital, Golden Drum si cel mai nou proiect al agentiei Leo Burnett Romania.
Interviu cu Stefan Iordache, Managing Partner, Leo Burnett Romania

L-am contactat pe Stefan Iordache ieri, imediat dupa aparitia Top-ului 50 Capital al "celor mai bune companii in care sa lucrezi", top in care se afla si compania pe care o conduce. Am discutat despre acest subiect, dar, inevitabil si despre festivalul de la Portoroz de care ne mai despart cateva zile. Nu in ultimul rand, am vrut sa aflu mai multe despre Leo Academy, la inceput un simplu zvon in industrie, insa acum un proiect care sta sa inceapa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este cea mai premiată agenție independentă din România pentru eficiență și creativitate în festivaluri de comunicare. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneRelated