Samsung castiga Best Mobile Marketing Campaign cu o campanie semnata de Starcom si Breeze Mobile

Campania de mobile marketing Samsung - "Tu decizi cine merita un smartphone cadou" a fost desemnata castigatoare la categoria Best Mobile Marketing Campaign, din cadrul evenimentului Mobile Awards Romania 2013, informeaza un comunicat de presa emis de grupul Leo Burnett.

Campania castigatoare, desfasurata in perioada 16 noiembrie – 31 decembrie face parte din campania integrata "Tu decizi cine merita un smartphone cadou", realizata de mai multe companii ale grupului de communicare Leo Burnett (Breeze Mobile, Digital Star, Leo Burnett & Target, Starcom MediaVest). Campania a cuprins executii TV, radio, in mediul online (aplicatie de Facebook), executii mobile, postere si flyere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related