Mercury360 si Politia Romana descurajeaza violenta intr-o noua campanie adresata adolescentilor

Mercury360 a dezvoltat pentru Inspectoratul General al Politiei Romane campania de prevenire a criminalitatii "Nu lasa violenta sa te transforme!", anunta un comunicat de presa emis de Politia Romana. Campania are ca scop reducerea riscului de implicare a elevilor de liceu in acte de violenta si se va desfasura in perioada noiembrie 2012 – martie 2013.

Activitatile de comunicare vizeaza doua directii – informarea tinerilor cu privire la consecintele actelor de violenta si la modalitatile concrete de prevenire a acestora si cresterea implicarii elevilor in activitati de prevenire a violentei. Vizualul campaniei va fi afisat la avizierele tuturor scolilor participante.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related