Starship Media lanseaza Mamaloo.ro, prima retea sociala din Romania dedicata exclusiv mamelor

Platforma Totul despre mame, care cuprinde un site de parenting si o emisiune cu acelasi nume difuzata la Prima TV, e intregita acum de Mamaloo.ro, prima retea sociala din Romania dedicata exclusiv mamelor, potrivit informatiilor oferite de initiatorii proiectului. Reteaua a fost dezvoltata de Starship Media cu ajutorul Artech Software Development.

Pornind de la conceptul ca mama si copilul formeaza un intreg, profilul utilizatorilor va fi unul dublu, in care mama gestioneaza pagina copilului, marcand momente importante din viata acestuia intr-un timeline. Reteaua functioneaza si ca un album de familie, cu fotografii, filme si momente importante ale cresterii copilului. De asemenea, mamele pot tine aici si un microjurnal, pot adresa intrebari specialistilor Totul despre Mame si pot crea pagini personalizate, putand alege care dintre informatii sunt publice si care sunt private.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related