S-a lansat Starship Media - o noua companie de publishing online cu focus pe vedete

Pornind de la premisa ca un mesaj ajunge mai usor la consumator atunci cand este transmis de o vedeta, Starship Media - noua companie de publishing online condusa de Dragos Gurarosie - isi propune sa promoveze in piata din Romania continutul dezvoltat pe platforme de lifestyle endorsat de vedete, informeaza un comunicat emis de Starship Media. Compania detine in portofoliu pana acum website-urile andreearaicu.ro, mixtopia.ro si totuldespremame.ro si implica persoane publice ca Andreea Raicu, Horia Virlan, Adrian Despot, Mihai Dobrovolschi, Adina Lucaciu, Iuliana Margarit.

Pana acum, Starship Media anunta rezultate ca atingerea a 100.000 de fani pentru site-ul Andreei Raicu si strangerea a 10.000 de fani pentru site-urile Mixtopia si Totul despre Mame dupa aproape 2 luni de la lansare.
Compania isi propune sa creeze produse ce ating mai multe media si aduc o valoare adaugata pentru consumatori, vedetele si brandurile partenere. In relatia cu clientii de publicitate, Starship Media isi propune sa dezvolte proiecte speciale, publicitate endorsata de vedete si campanii personalizate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related