[Training IQads Kadett] Costin Radu (The Geeks) despre cum functioneaza o agentie de publicitate

[Training IQads Kadett] Costin Radu (The Geeks) despre cum functioneaza o agentie de publicitate

Joi, pe 8 noiembrie, IQads Kadett va da startul unei noi serii de training-uri, aceasta prima sesiune fiind sustinuta de Costin Radu (Managing Partner, The Geeks).

Saptamana viitoare, Costin le va povesti cadetilor atat despre structura si modul in care functioneaza o agentie de publicitate, cat si despre fluxul de informatii parcurs in interiorul uneia. Astfel, membrii IQads Kadett vor avea parte de informatii necesare oricarui junior aflat la inceput de drum in acest domeniu: care sunt meseriile din industria de publicitate, ce departamente exista in cadrul unei agentii si cum functioneaza acestea ca un tot unitar sau ce provocari pot aparea atunci cand lucrezi in industrie.

Avand peste 10 ani de experienta in comunicare, Costin este, din 2010, Managing Partner al agentiei de comunicare The Geeks, parte din grupul Leo Burnett.

Programul de talent scouting IQads Kadett este organizat de IQads. Cadetii sunt alesi in urma unui test de orientare si examinare online care verifica gradul in care personalitatea tinerilor se apropie de personalitatea ideala a principalelor meserii din industria de marketing si comunicare, testul fiind disponibil pe site-ului programului -www.IQadsKadett.ro.

Odata admisi in program, cadetii participa la o serie de training-uri si prezentari de case study-uri organizate special pentru ei in Clubul Kadett, aflat in sediul IQads. In plus, cadetii primesc invitatii la evenimente ale industriei, carti de specialitate, precum si sansa de a beneficia de stagii de practica in agentii si companii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related