Brandul de pixuri cu cerneala care poate fi stearsa, Pilot Frixion, promovat printr-o campanie creata de The Geeks

The Geeks a lansat prima campania online in Romania pentru Pilot Frixion, informeaza un comunicat emis de Leo Burnett. Pilot Frixion, distribuita local de Dacris, este un brand de pixuri care permit utilizatorului sa scrie, sa stearga si sa rescrie. Campania online completeaza campania integrata creata de The Geeks, care s-a desfasurat in perioada 1 septembrie - 2 octombrie si care include executii TV (“Teen Romance” si “The Crumpled Paper”) si outdoor. Serviciile media au fost asigurate de Starcom, iar productia video de Commitet.

The Geeks a creat un magazin online dedicat produsului si un takeover al site-ului Trilulilu. Takeover-ul, care include o demonstratie de produs, se desfasoara in paralelel cu spotul “Teen Romance”, care este o poveste de dragoste a doi tineri intr-o sala de clasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related