Andreea Marin este ambasadorul "Campania pentru sanatatea sanilor", sustinuta de Avon si Starcom MediaVest

Andreea Marin este ambasadorul "Campania pentru sanatatea sanilor", sustinuta de Avon si Starcom MediaVest

Starcom MediaVest Group si Avon Cosmetics sustin "Campania pentru sanatatea sanilor", dedicata luptei impotriva cancerului la san, informeaza un comunicat emis de THE PRACTICE. Campania, care se desfasoara in perioada august – noiembrie, cuprinde executii TV, print, OOH, online si este promovata si in cadrul unor evenimente locale.

"Campania pentru sanatatea sanilor" include un program national, prin intermediul caruia Avon ofera 2500 de mamografii gratuite femeilor 40+ cu venituri sub 1000 de lei/ luna. Timp de zece saptamani, femeile au fost incurajate sa se inscrie pe stopcancerlasan.ro. Pentru a sustine cele 6.000 de cereri, programul presupune si un eveniment de strangere de fonduri. Sambata, 3 noiembrie, Kanal D va gazdui teledonul "O mamografie, o viata salvata" moderat de Andreea Marin – Banica, ambasadorul campaniei. Printre cei care sustin aceasta initiativa se mai numara si Maia Morgenstern, Proconsul, Nico&Vladimir Mirita, Maria Radu si Hara. De asemenea, publicul poate realiza o donatie prin trimiterea unui SMS la un numar de telefon dedicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related