Cel mai asteptat om de zapada. John Lewis a lansat reclama de Craciun pentru 2012.

Cel mai asteptat om de zapada. John Lewis a lansat reclama de Craciun pentru 2012.

Ne-am abonat la notificarile paginii de Facebook si ale contului de YouTube John Lewis dupa ce retailer-ul a anuntat ca va dezvalui intai online reclama de Craciun pentru sezonul asta. Inca de ieri au scris publicatiile de media & advertising despre lansarea spotului, care devine un eveniment in sine, promovat printr-un spot de teasing.

Stiam deja ca vom vedea povestea unui om de zapada care trece printr-o adevarata aventura in cautarea celui mai frumos de cadou pentru prietena lui, “oama” de zapada. Stiam si ca melodia din spot e un cover facut de Gabrielle Aplin dupa melodia “The Power of Love” (interpretata in varianta originala de Frankie Goes to Hollywood). Stiam ca filmarea a avut loc in Noua Zeelanda si ca mesajul campaniei e “Give a little more love this Christmas”, celebrand eforturile celor care vor sa ofere mai mult de sarbatori. Stiam ca trebuie sa ne asteptam la ceva emotionant, in linie cu celelalte spoturi de Craciun ale retailer-ului. Si acum vedem intreaga poveste, in spotul “The Journey”:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related