I.Mag. Festivalul balcanic al tinerilor creatori de imagine

Marti, 16 mai, la Casa Studentilor din Craiova, incepand cu ora 17:00, a avut loc Gala I'Mag. Festivalul balcanic al tinerilor creatori de imagine. Intr-o atmosfera relaxata participantii si-au prezentat lucrarile in fata juriului si a publicului. Lucrarile echipelor castigatoare le puteti vedea acceasand: http://www.imag2006.ro/ro/noutati.php?paramID=1

I'Mag nu este "un alt festival de publicitate", reprezinta un proiect de educare a pietei si a tinerilor, in domeniul comunicarii si al publicitatii. Este un proiect unic in regiunea Olteniei, prin tematica si amploare. Editia aceasta a deschis perspectiva internationalismului, prin invitarea a 15 tineri bulgari la proiect. I'Mag a inclus un program intensiv de pregatire pentru cei 50 de participanti romani si bulgari: traininguri, ateliere de creatie, evenimente inedite ca "pauza de publicitate" (realizata in colaborare cu RoSpotLine) si seri cu specific romanesc si bulgaresc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related