Dragos Cazan e noul director de creatie al Springer & Jacoby Romania

Springer & Jacoby Romania anunta astazi intr-un comunicat de presa numirea lui Dragos Cazan ca noul director de creatie al agentiei. De 15 ani in industrie, Dragos Cazan a fost copywriter la McCann Erickson, Saatchi & Saatchi, Ogilvy Romania sau Leo Burnett unde a lucrat pentru clienti ca Orange si P&G. De asemnea, Dragos este membru fondator al agentiilor Propaganda si Violet Advertising, unde a fost director de creatie.

"Nu intotdeauna ti se intampla ca firma in care lucrezi sa ti se si potriveasca neaparat. Legatura cu Springer & Jacoby este acel happy match pe care nu il gasesti la tot pasul", a declarat Dragos Cazan.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related