Babel Communications devine Springer&Jacoby Romania

Agentia Babel Communications anunta semnarea parteneriatului strategic cu una dintre cele mai cunoscute retele de publicitate din Europa, Springer&Jacoby. In urma acestui proces, Babel Communications devine Springer&Jacoby Romania.

"Acest parteneriat face parte din strategia de consolidare si dezvoltare a agentiei, in contextul de piata actual. Noi eram in cautarea unui partener strategic puternic, iar Springer&Jacoby urmarea extinderea pe noi piete, Romania fiind un jucator cu potential din Europa de Est. Suntem onorati de a fi partenerii unei retele internationale cu un istoric impresionant si ne bucuram ca putem cumula experienta de 30 de ani a Springer&Jacoby pe piete europene mature cu expertiza de un deceniu a Babel Communications, pe plan local. Pe langa expertiza, Springer&Jacoby aduce si un nou model de business in Romania", a declarat Raluca Simu, Managing Partner Babel Communications.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related