Chainsaw Europe a realizat postproductia pentru scurtmetrajul premiat de Academia Europeana de Film "Superman, Spiderman sau Batman"

Chainsaw Europe a realizat postproductia scurtmetrajului "Superman, Spiderman sau Batman", premiat de Academia Europeana de Film, informeaza un comunicat emis de Saatchi & Saatchi. Filmul a fost produs de Libra Film Productions si co-finantat de Centrul National al Cinematografiei, Zenith Media si a fost realizat cu sprijinul Digital Cube

Compania de postproductie a oferit servicii constand in editare video, sound design si mixaj pentru realizarea proiectului.

Productia, realizata in regia lui Tudor Giurgiu, a fost premiata cu distinctia "Cel mai bun scurtmetraj european" in cadrul celei de-a 25-a editii a Premiilor Academiei Europene de Film, care a avut loc la Valetta (Malta) pe 1 decembrie. De asemenea, in octombrie scurtmetrajul a fost premiat cu o medalie de aur in cadrul Mahattan Short Film Festival.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related