Global Agency Report PR Week: GolinHarris (Gold), Edelman (Silver), Ketchum (Bronze)

Global Agency Report PR Week: GolinHarris (Gold), Edelman (Silver), Ketchum (Bronze)

GolinHarris a fost premiata cu Gold, Edelman cu Silver si Ketchum cu Bronze in cadrul Global Agency Report realizat de publicatia PR Week, potrivit PR Week.com.

Cu o crestere a venitului de 18,5% pe parcursul a 12 luni, GolinHarris gestioneaza 40 de branduri Unilever prezente pe trei continente, si-a triplat volumul de munca investit pentru Cisco la nivel global si si-a completat portofoliul cu Dow Chemical, compania de constructii. Condusa de Fred Cook, GolinHarris a facut mai multe achizitii in 2012 decat pe parcursul ultimilor zece ani. Din retea fac acum parte S2Publicom (Brazilia), Nicole Weber Communications (Germania), Fuse (cu birouri in San Francisco si Londra) si Virgo Health (Londra). Sistemul global "Bridge" creat de GolinHarris a fost numit inovatia PR a anului. Printre oamenii-cheie ai sistemului, GolinHarris a angajat pe Martin Frizell (fost editor GMTV) in Londra, Jay Foot (fost producator Fox News) in Chicago si Stephanie Mattews (fost ABC si NBC) in Dallas.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related