Campania care comunica intrarea pe piata romaneasca a companiei Metropolitan Life, semnata de Ogilvy USA

Campania care comunica intrarea pe piata romaneasca a companiei Metropolitan Life, semnata de Ogilvy USA

Ogilvy USA a realizat campania care promoveaza platforma de comunicare a companiei Metropolitan Life – "Suntem aici", informeaza un comunicat emis de THE PRACTICE. Campania, care a fost lansata in Romania pe 15 februarie, porneste de la imaginea lui Snoopy, ambasadorul de brand, care se formeaza prin asocierea unor elemente ce pot fi intalnite pretutindeni.

Prin intermediul acestei pozitionari, brandul isi propune sa transmita mesajul ca Metropolitan Life poate contribui la siguranta financiara a tuturor prin protectia oferita pentru diverse nevoi: viata, sanatate, pensii.

Campania cuprinde spoturi TV de 30, 15 si 10 secunde care vor rula pe principalele posturi de televiziune nationale in perioadele 15 februarie – 24 martie, mai si octombrie. De asemenea, mesajul campaniei va fi transmis online prin bannere in format standard, branding de pagina, insertii in newslettere, plasamente permanente in presa online (cele mai importante site-uri de stiri economice, financiare si de lifestyle). Iar in perioada 15 februarie – 31 octombrie componenta online e sustinuta si de o campanie Google AdWords.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related