Bataia pe promotii e rupta din raiul marketerilor

Bataia pe promotii e rupta din raiul marketerilor

Oare ce simte un brand manager cand primeste pe mail filmele din magazine in care sute de consumatori se bat pe produsele lui? Se simte ca un parinte mandru atunci cand profesorul de romana si cel de matematica se intrec care mai de care sa-l atraga pe fiul lui la olimpiada? Sau se simte frustrat pentru ca simte ca oamenii aia se bat pe un pret, nu pe brand-ul de pe bonul fiscal?

Bormasina, sora cu romanul
Toti am vazut la un moment dat o stire in care consumatorii se bateau pe produsele aflate la promotie in imbulzeala specifica unei deschideri de magazin. Ma scuzati, dar n-am gasit un video mai ilustrator decat la Antena 3, care pare ca in 2010 nu era inca asa aproape de paturile sarace incat sa se abtina sa faca misto.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related