Campania Grant's "Discover a different angle" va rula si in Romania

Spotul "Discover a different angle", parte din campania brand-ului de whisky Grant's ce a fost realizata in Anglia, va rula si in tara noastra in perioada 25 martie - 4 mai, informeaza un comunicat de presa emis de reprezentantii Alexandrion Group. Campania isi propune sa transmita bucuria de a impartasi cu cei dragi lucrurile bune, de calitate, din viata noastra. Spotul spune povestea fabricarii bauturii cu o traditie de peste 5 generatii,  marcand faptul ca familia creatoare se bucura mai mult atunci cand observa reactiile consumatorilor.

"Spotul se adreseaza in principal consumatorilor de whisky, pe care Grant's ii incurajeaza sa savureze un whisky cu traditie in diferitele ocazii sociale, fie ca este vorba de intalnirile cu prietenii sau reuniunile cu cei dragi. Pe scurt, Grant's ne indeamna sa impartasim cu cei din jurul nostru emotii si povesti intr-o atmosfera relaxata", a declarat Bogdan Anghel (Marketing Manager, Alexandrion Grup Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related