HP Photosmart M307 - prima ta camera performanta

Pe langa seria de camere foto digitale R lansata in aceasta primavara, HP introduce o noua serie de camere digitale, seria M, serie destinata utilizatorilor amatori, celor care doresc sa treaca de la analogic la digital si achizitioneaza primul lor aparat digital, utilizatorilor pasionati de fotografie care doresc un aparat mic si usor de folosit si nu in ultimul rand fotografilor experimentati care doresc calitate.

Camera digitala HP Phtosmart M307, beneficiaza de o rezolutie 3,2 Mega Pixeli,rezolutie suficienta pentru realizarea unor fotografii de o calitate foarte inalta, care pot fi arhivate si imprimate pe orice dimensiune de la banalul 10x15 pana la un A4 complet. Design-ul si forma camerei se inscriu in liniile trasate de seria R, camera fiind extrem de ergonomica, iar controalele avand un plasament extrem de bine ales. Intuitivitatea si usurinta in folosire se inscriu in stilul deja consacrat HP, fiind mult peste media celorlalte modele de aparate foto digitale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related