Art Directors Club of Europe anunta inceperea inscrierilor in competitia ADCE Awards 2013

ADCE Awards (The Best of European Design and Advertising) este singura competitie internationala ce reuneste lucrarile premiate in cadrul competitiilor locale, organizate de cluburile membre ADC Europe din 20 de tari. In competitia ADCE Awards 2013 pot participa din Romania cele 41 de lucrari premiate cu aur, argint sau bronz si premiile de sectiune, cat si lucrarile nominalizate in cadrul competitiei locale, ADCRO Awards, ce a avut loc in decembrie 2012.

Cea de-a 22-a editie a competitiei ADCE Awards introduce sase noi categorii, menite sa premieze acele campanii care depasesc formulele clasice de publicitate, reunite sub umbrela Integration and Innovation: Integrated Campaigns, Content Ideas, Product Ideas, Best use of Technology, Creative Strategy si Total Brand Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related