Art Directors Club Romania va premia Tanarul Creativ al Anului 2013

Art Directors Club Romania va premia Tanarul Creativ al Anului 2013

Pe 2 decembrie, in cadrul galei ADC*RO Awards 2013, DDB Romania va oferi premiul special Tanarul Creativ Al Anului, competitie organizata de catre Art Directors Club Romania si The Institute.

Competitia se adreseaza tinerilor profesionisti care activeaza in industria marcomm si nu au depasit varsta de 28 de ani. Lucrarea castigatoare va participa in competitia Young European Creative Competition, organizata de ADC Europe, ce va avea loc in 2014.

Participantii trebuie sa realizeze o felicitare digitala de final de 2013, care sa fie usor de distribuit online si care sa vorbeasca intr-o maniera creativa despre echipa DDB Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related