NNC Services extinde serviciile de Social Media Marketing si pe piata locala

Dupa 3 ani de la intrarea pe piata din USA, NNC Services se lanseaza in piata romaneasca a serviciilor profesionale de social media marketing, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Compania are o echipa de 20 de experti specializati in diferite arii de social media marketing si are in portofoliu peste 35 de clienti.

Miscarea este motivata de reprezentantii companiei prin cele 9 milioane de romani cu acces la internet, dintre care 6 milioane sunt utilizatori activi de Facebook (locul 31 in topul Facebook).

Tot mai multe companii au realizat ca prezenta in social media este prioritara pentru cresterea notorietatii de brand, interactunii si atragerii de noi clienti. Potrivit unui studiu GfK Romania, in 2012, 6 din 10 companii si-au marit bugetul pentru activitatile de social media cu pana la 25%. Aceasta tendinta demonstreaza increderea in continua crestere a utilizatorilor si companiilor in retelele sociale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related