NNC Services lanseaza serviciile de "PR as a Service"

NNC Services, companie romaneasca de consultanta in marketing si management, lanseaza, in premiera pe piata romaneasca, serviciile de "PR as a Service". Acestea se adreseaza in primul rand agentiilor de publicitate full-service, web, creatie sau comunicare, de orice dimensiuni, care au astfel posibilitatea de a reduce costurile de PR cu peste 50%. Un target secundar al noilor servicii este reprezentat de clientii finali, mai ales companii medii si mici care isi pot permite astfel servicii de calitate, rapid si eficient.

Crearea "PR as a Service" vine ca raspuns la frecventele solicitari pe care le primesc agentiile din partea clientilor de a oferi elemente specifice de PR, spre deosebire de contractele costisitoare si angajante care nu sunt mereu eficiente de ambele parti. Mai mult, acest mod de a aborda serviciile de PR reprezinta o noutate si la nivel mondial, putand fi considerat o consecinta a nevoilor de reducere a costurilor, pe fondul situatiei economice dificile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related