[UPDATE] Brand Support comunica deschiderea noilor magazine Altex

Pentru a comunica deschiderea noilor magazine Altex Colosseum Retail Park si mutarea vechiului magazin Altex din Mangalia intr-un spatiu mai generos, Brand Support a dezvoltat campania de comunicare ce consta in: outdoor, print, semnalistica magazin si materiale de promovare, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

"Pentru Altex Colosseum am dat o alta interpretare citatului 'Toate drumurile duc la Roma', transformandu-l in 'Toate drumurile duc la noul Altex' in ideea ca este sonor, oamenii rezoneaza usor cu el si ii invita intr-un mod prietenos in magazin: toata lumea trebuie sa treaca pe Altex sa vada noile oferte. In ceea ce priveste Altex Mangalia, unde a fost vorba despre relocarea intr-un spatiu mai mare, am apelat la un alt insight, si anume emotia, bucuria, frenezia si anvergura pe care o aduce mutarea intr-o casa noua, mai frumoasa, mai spatioasa”, spune Andreea Turean (New Business Manager, Brand Support).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related