Chainsaw Europe si-a lansat noul site

Ca parte a campaniei de promovare globala a centrului Est European de post-productie digitala pentru spoturi TV, spectacole de televiziune si filme, Chainsaw Europe lanseaza un nou site: www.chainsaweurope.com.

Acesta prezinta un nou logo si sustine intentia de extindere globala a studioului adaugand noi tari pe lista celor peste 12 tari cu care Chainsaw lucreaza. Designul site-ului este realizat de Kubis Interactive si echipa Chainsaw Europe, arata un comunicat emis de Saatchi & Saatchi PR.

Site-ul are o noua interfata care face legatura intre sectiunile dedicate serviciilor de film, publicitate si audio. Spoturile, trailerele filmelor si scurtmetrajele pot fi vizualiate, iar site-ul este conectat la toate platformele de Social Media ale Chainsaw Europe. Acesta mai ofera un tur virtual complet al studioului si al echipamentelor, precum si posibilitatea de a cunoaste echipa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Centrade Cheil

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated