Mona Opran este noul Managing Director al Grupului Saatchi&Saatchi

Mona Opran este noul Managing Director al Grupului Saatchi&Saatchi, functia sa intrand in vigoare imediat. Cristina Oanta, fostul Managing Director Saatchi & Saatchi, a fost recent numita in functia de Director Executiv al WYG, companie de consultanta de management parte a Grupului Centrade, detinut de fratii Florescu.

Numirea Monei Opran nu modifica pozitia de CEO (Chief Executive Officer) Saatchi & Saatchi detinuta in acest moment de Radu Florescu care va fi in continuare responsabil de strategia si viziunea globala a intregului grup de companii detinute de Centrade in Romania. Obiectivele pe termen scurt a celor doi se refera la analiza resurselor fiecarui department in parte dar si la extinderea departamentului de strategie, a companiei Saatchi&Saatchi X si infiintarea un department de "interactive services".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related