IBM. Idei simple. Proiecte mari

IBM. Idei simple. Proiecte mari

Despre ce e vorba?

IBM isi face reclama la serviciile de business si IT, promovand proiectul Smarter City. Care e obiectivul promovarii? Sa incurajeze publicul sa-si doreasca o infrastructura mai buna, un management mai corect si sa invete sa fie cetateni eficienti. Nu intamplator, au servicii care sa fie de ajutor in toate trei directiile. Si ce-au facut? Au angajat agentia Ogilvy Paris, care a creat reclame cu un scop dincolo de a fi simple panouri care comunica ce avantaje ofera IBM.

Trei lucruri de retinut despre IBM.

1. IBM nu joaca in liga mica. Nu se incurca cu jocuri de cuvinte si glume la prima mana, IBM comunica aspirational si transmite mai tot timpul povestea la nivel mare. The Big Picture. Inspirational. Care sa ne lase cu ochii cat cepele si sa ne faca sa credem in binele din brandurile care nu vor sa-si vanda produsele, ci vor sa aduca o imbunatatire lumii si sa ramana in istorie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related