Seniori noi in echipa Ogilvy Group

Echipa de creatie a Ogilvy Group are un nou Senior Art Director in persoana lui Donald Simionoiu, incepand din aceasta luna.

Cu o experienta in advertising de 10 ani, Donald si-a inceput cariera in 1998 la Media Pro ca Art Director, trecand apoi pe la Punct Advertising, GMP si DDB. De-a lungul timpului a lucrat pe conturi precum Unilever (Cif si Domestos), Procter&Gamble, Bucovina, Astra Asigurari, Posta Romana, Alpha Bank, Persil.

Din 2004 au inceput sa vina premiile: un gold Novi Sad pentru Erektus cu Campania "Head up", doua premii Effie - primul in 2005, pentru Campania electorala pentru presedentia Romaniei "Sa traiti bine!" si al doilea in 2006, pentru campania electorala pentru primaria Bucurestiului. De asemenea, a fost finalist de nenumarate ori la festivalurile Ad'Or si Ad Print.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related