Demersuri IAB Romania: introducerea unor noi categorii de membri, pregatirea unui Ghid de Mobile Advertising si obtinerea unor noi certificari internationale

IAB Romania a creat noi categorii de membri, a inceput pregatirea primului Ghid de Mobile Advertising din industria autohtona si va facilita accesul la o serie de certificari internationale pentru domeniul publicitatii online, informeaza un comunicat emis de MakeSense PR. Aceste demersuri au fost stabilite in cadrul celei mai recente Adunari Generale a Asociatilor.

Incepand cu iunie 2013, freelancerii, consultantii, cei care detin start-up-uri sau persoanele fizice se pot inscrie in IAB Romania. Acestia trebuie sa adere la una dintre directiile de dezvoltare a organizatiei: educatie, finantare, cercetare, organizare de evenimente sau community management. Noii membri nu au drept de vot in Adunarea Generala si in Consiliul Director si trebuie sa plateasca o taxa in valoare de 200 de euro anual. Totodata ei vor fi recunoscuti drept specialisti, vor fi promovati ca atare in reteaua IAB Europe si vor avea acces la discount-uri la evenimentele cele mai cunoscute din retea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related