Zilele Culturale ADfel vor avea loc intre 12 si 14 august

Zilele Culturale ADfel vor avea loc intre 12 si 14 august

Zilele Culturale vor deschide saptamana de activari neconventionale din cadrul ADfel, evenimentul de branded entertainment ajuns anul acesta la cea de-a opta editie. Zilele Culturale se vor desfasura pe terasa Fabrica, care va gazdui timp de trei zile, in perioada 12-14 august, activitati de promovare neconventionala derulate de organizatii din zonele culturale, sociale, ecologice sau educationale.

Organizatiile care isi doresc sa participe la cea de-a opta editie ADfel isi pot exprima intentia la adresa [email protected], pana pe 29 iulie. E-mailul trebuie sa contina o descriere a organizatiei si a proiectelor desfasurate, precum si doua propuneri de activari neconventionale in cadrul evenimentului, urmand ca cele mai interesante dintre ele sa fie selectate si incluse gratuit in programul Zilelor Culturale.

La editia de anul trecut au fost prezente 19 organizatii: Atelierul de Panza, BeWhere, Biciclop, Carturesti, Greenpeace, Incubator107, IQads Kadett, Mai Mult Verde, Mixtopia, PRIME Romania, Revista de Povestiri, Scoala ADC*RO, VIP Romania, Agrafa, ARWorks si Zumzi, care au surprins publicul in cele mai neasteptate momente cu activari creative si neconventionale.

Atelierul de Panza i-a invitat pe cei prezenti sa-si personalizeze intr-un mod cat mai inventiv sacosele sau portofelele.

In spatele terasei, Scrie Despre Tine i-a incurajat pe participanti sa-si documenteze experiente personale.

BeWhere a oferit sugestii despre cele mai bune locuri din oras care merita vizitate.

Mixtopia i-a invitat pe participanti sa descopere mixul care ii caracterizeaza cel mai bine.

Motanov Motanul Mov, editorul de la Revista de Povestiri, a impartit ghemotoace mov cu mesaje haioase, povesti si papioane colorate.

Scoala ADC*RO le-a dat intalnire juniorilor la inceput de drum in publicitate, cu tutorii si cu absolventii Scolii, in cadrul Meet & Greet. Nu au lipsit nici jocurile pe teme din PR si Advertising, de la PRIME Romania, atelierele de pictura organizate de VIP Romania si semnele cu dedicatie lasate strategic prin terasa de IQads Kadett.

Cei de la Biciclop i-au provocat pe participanti sa identifice bicicletele ascunse prin diverse zone ale terasei.

Exista si forme de graffiti care nu dauneaza – cel putin asta ne-au aratat cei de la Carturesti anul trecut, cu ajutorul lui Ciubi (Pisica Patrata). Mai Mult Verde a adus pe terasa o camila de carton in marime naturala pentru a atrage atentia asupra fenomenului desertificarii. Tot la capitolul eco, Greenpeace le-a adus participantilor o gradina verticala construita integral de catre voluntari, care i-au invatat pe cei din jur cum sa-si construiasca propriul spatiu verde.

Incubator107 a readus optimismul si veselia intr-un mod neconventional, prin baloane de sapun, lectii de pian, pinhole camera, ateliere de optimism sau de calcat camasi.

Zumzi a dat startul la miscare prin antrenamente gratuite de fitness, sedinte spa si, in cele din urma, prin lectii si concursuri de dans.

 

ADfel se va desfasura la Fabrica, Str. 11 Iunie, nr. 50, in perioada 12 - 18 august. Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului. ADfel este un eveniment organizat de IQads si 24FUN.

Partenerii media ai evenimentului sunt Mixtopia, 220.ro, All Hollow, VICE, The Chronicle, Metropotam, TATAIA, Hipmag, BestJobs, Realitatea.net, SUB25 si Radio Guerrilla. Evenimentul este sustinut de Carturesti, Elevate si Euromedia.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related