Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Bricolaj/Mobila si Home Care in online in iulie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Bricolaj/Mobila si Home Care in online in iulie 2013

Sectorul Bricolaj/Mobila a generat in luna iulie a acestui an aproape 2.000 de aparitii in online, cu 32% mai mult ca in luna iunie, si un viewership de peste 4 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna precedenta cu 49% in presa online, cu 14% pe bloguri & forumuri si cu 27% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Bricolaj/Mobila in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna iulie de Dedeman, Praktiker si OBI.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Sectiune

DictionarRelated