Syscom Digital faciliteaza utilizarea platformei Donatie.ro

Syscom Digital, in calitate de agregator autorizat de operatorii locali de telefonie, dezvolta sistemul de donatii prin SMS al platformei Donatie.ro prin interconectarea numerelor scurte, informeaza un comunicat emis de agentie. Astfel, agentia opereaza in prezent serviciile aferente tuturor campaniilor de donatii prin SMS derulate de Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC).

"Dupa o atenta campanie de selectie, ARC Romania a considerat ca noi suntem cea mai potrivita alegere pentru dezvoltarea interconectarii cu operatorii si realizarea setarilor necesare pentru buna functionare a sistemelor de donatie prin SMS. Astfel ca am preluat numerele scurte detinute de ARC si am reusit chiar sa setam interconectarea cu operatorii intr-un timp record fara downtime. Ca fapt divers, numerele au functionat la vechiul agregator pana la 31.05.2013 ora 23:59, iar de la 01.06.2013 ora 00:00 au inceput sa functioneze la noi”, a declarat Maia Novolan (General Manager, Syscom Digital).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related