Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Ingrijire corporala & Cosmetice si Sanatate in online in iulie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Ingrijire corporala & Cosmetice si Sanatate in online in iulie 2013

Sectorul Ingrijire corporala & Cosmetice a generat in luna iulie a acestui an peste 7.500 de aparitii in social media, cu 2% mai putin ca in luna iunie, si un viewership de peste 22 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 25% pe bloguri si forumuri si cu 11% in presa online, insa a scazut cu 18% in retelele sociale.

 

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

Topul vizibilitatii brandurilor de Ingrijire corporala & Cosmetice in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna iulie de catre Oriflame, Nivea si AVON.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related