Sex Predictor - aplicatia despre contraceptie creata pentru Fete Destepte

Sex Predictor - aplicatia despre contraceptie creata pentru Fete Destepte

Trei companii ale grupului Lowe Romania, Medic One, SeniorHyper si Mobile Works, au initiat o campanie educationala despre contraceptie pentru comunitatea online Fete Destepte, din care face parte si aplicatia Sex Predictor. Aplicatia le arata femeilor cum se pot bucura de o viata sexuala sanatoasa, fara repercursiuni, folosindu-se de un ton prietenos si de texte amuzante, arata un comunicat emis de GolinHarris.

Utilizatoarele care o acceseaza primesc notificari zilnice sau periodice personalizate, care le ajuta la prevenirea unei sarcini nedorite (in functie de metoda contraceptiva pe care o folosesc), dar si calendare de fertilitate lunare. De asemenea, pot afla care sunt cele mai indicate zile pentru sex si pentru imbunatatirea vietii de cuplu. Aplicatia Sex Predictor poate fi accesata pe Facebook si se poate descarca din App Store pe iPhone.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related