Acreditarea internationala Digital Media Sales Certification, oferita de IAB Romania

Incepand cu 1 octombrie 2013, IAB Romania ofera acces la Digital Media Sales Certification, care atesta cunostintele necesare profesionistilor care lucreaza in domeniul digital, in special pentru media buying si selling, informeaza un comunicat emis de MakeSense PR. In prezent aceasta este singura certificare profesionala destinata industriei de publicitate online, recunoscuta la nivel international.

Acreditarea Digital Media Sales Certification (DMSC) evalueaza competente din patru zone complementare industriei: cunostintele despre instrumentele si tehnicile cu care lucreaza publicitatea online, vanzarea de spatiu media online, managementul campaniilor digitale, evaluarea si analiza rezultatelor campaniilor de online advertising. Astfel, profesionistii in publicitatea online pot demonstra cunoasterea celor mai importante concepte, standarde si bune practici in mediul digital.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related