Reprezentantii Facebook vin la "Internet & Mobile World 2013", in cadrul unui eveniment dedicat

Reprezentantii Facebook vin la "Internet & Mobile World 2013", in cadrul unui eveniment dedicat

Reprezentantii Facebook vor fi prezenti la "All Things Facebookby Thinkdigital", eveniment ce va avea loc pe 10 octombrie in cadrul Internet & Mobile World 2013. Printre speakerii confirmati se numara reprezentantii oficiali ai retelei de socializare, Serhad Bolukcu (Market Manager for Central and Eastern Europe, Facebook) si Weronika Sobolak (Client Partner CEE, Facebook Global Marketing Solutions), arata un comunicat emis de Thinkdigital.

Printre speakerii invitati se numara si Angelique Shierz-Crusius (Global Digital Strategist, Capcom), Paul Armstrong (Founder, Digital Orange Consulting), dar si reprezentanti ai unor agentii digitale si clienti din regiune, care au obtinut rezultate bune in urma campaniilor derulate pe Facebook.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related