O campanie din 2006 despre Rosia Montana, reinviata la Radio Guerrilla

O campanie din 2006 despre Rosia Montana, reinviata la Radio Guerrilla
Fotografie de Catalin Georgescu

Am scris mult pe IQads despre subiectul Rosia Montana, despre campanii pro si contra, despre parerile publicitarilor legate de subiect, despre spot-urile facute de cei care nu vor cianuri in Apuseni sau despre primele reactii ale brandurilor vis-a-vis de problema. Azi am mai dat peste o serie de creatii facute de catre p**afashion impotriva proiectului minier.

Conform lui Dragos Musat (Director Digital, V8), unul dintre cei care au initiat proiectul, p**afashion s-a format ca un grup underground din care au facut parte publicitari si artisti, care si-au propus sa creeze un "underground de masa", o revolta impotriva sistemului, a ceea ce se intampla in media si in publicitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related