Designer, nu caut tara

Designer, nu caut tara

Povestea suna simplu: Cagri Cankaya, un Art Director din Istanbul, dezamagit de ce se intampla in publicitatea locala, si-a propus sa porneasca intr-o calatorie in jurul lumii, sa lucreze in agentii de pe diferite continente cat sa reuseasca sa supravietuiasca si, la final, sa scrie o carte despre asta. Pana acum i-a iesit. A lucrat in Africa, Asia, Europa sau America de Sud, a strabatut mii de kilometri, a cunoscut oameni, a sarit cu parasuta, a desenat schite in cateva secunde, s-a indragostit, a fost abandonat, dezamagit si fericit. In septembrie a ajuns in Bucuresti pentru 10 zile, la ThinkDigital. Cititi mai jos un interviu despre calatoria lui, despre frici, greutati, oameni, puterea design-ului si intelegere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related