Designer, nu caut tara

Designer, nu caut tara

Povestea suna simplu: Cagri Cankaya, un Art Director din Istanbul, dezamagit de ce se intampla in publicitatea locala, si-a propus sa porneasca intr-o calatorie in jurul lumii, sa lucreze in agentii de pe diferite continente cat sa reuseasca sa supravietuiasca si, la final, sa scrie o carte despre asta. Pana acum i-a iesit. A lucrat in Africa, Asia, Europa sau America de Sud, a strabatut mii de kilometri, a cunoscut oameni, a sarit cu parasuta, a desenat schite in cateva secunde, s-a indragostit, a fost abandonat, dezamagit si fericit. In septembrie a ajuns in Bucuresti pentru 10 zile, la ThinkDigital. Cititi mai jos un interviu despre calatoria lui, despre frici, greutati, oameni, puterea design-ului si intelegere.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

SectiuneRelated