[Mesaj pentru boboci] Costin Radu: Un angajator nu este interesat de cat de buni sau de rai au fost profesorii, cat de buni sau de rai au fost colegii, cat de grele sau usoare au fost examenele

[Mesaj pentru boboci] Costin Radu: Un angajator nu este interesat de cat de buni sau de rai au fost profesorii, cat de buni sau de rai au fost colegii, cat de grele sau usoare au fost examenele

La inceput de octombrie ne gandim la studentii care au rasuflat usurati in fata listei cu admisi la cursurile de publicitate si PR, ignorand ca de-abia acum incepe greul. Am rugat cativa dintre profesorii care lucreaza in domeniu sa le transmita un mesaj de imbarbatare care sa ii ghideze pe parcursul intregului an universitar. Vedeti mai jos raspunsul lui Costin Radu, Managing Partner la The Geeks si cadru didactic asociat la S.N.S.P.A.

Ce trebuie sa stie un student la comunicare inca din primele zile de scoala
Trebuie sa stie ca facultatea ii ofera o deschidere catre un domeniu, ii ofera un mod de a problematiza si de a rezolva probleme, insa facultatea si profesorii nu il pot invata aproape nimic fara dorinta si vointa proprii de a invata, de a fi bun, de a face performanta in domeniul in care urmeaza sa activeze. Mai trebuie sa stie ca simpla decizie de a opta, la nivel de dorinta, pentru o meserie specifica, ii va ajuta sa se angajeze. Tot aceasta decizie, teoretica, ii va ajuta sa-si canalizeze eforturile pe ceva concret si sa termine facultatea fiind capabili sa articuleze si altceva decat generalitati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related