The Geeks pentru RCA Groupama: Kitul de scuze pentru parcare cu QR Codes si aplicatia de Facebook "Ciocneste-ti prietenii"

Avand sloganul "RCA-ul este acum si pentru tine!", campania de promovare RCA Groupama se desfasoara in perioada 22 decembrie 2010 - 14 februarie 2011 si este semnata de The Geeks, agentie digitala din cadul grupului Leo Burnett, lansata in vara anului trecut. Pe langa microsite-ul car.groupama.ro si mobisite-ul car.groupama.ro/m, campania include: "Kitul de scuze pentru parcare" cu QR codes, un concurs pe Facebook pentru userii aplicatiei "Ciocneste-ti prietenii", bannere, social ads pe Facebook, Google ads si un proiect special pe Autovit.ro.

Aplicatia de Facebook "Ciocneste-ti prietenii" (care are pana acum 13.500 de useri) anunta cate doi prieteni ai fiecarui user despre RCA Groupama, tag-uindu-i intr-o poza cu harta unui accident fictiv in care au fost implicati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related