Istoria design-ului in 100 de miniaturi de scaune celebre, prezentata de Intro si Vitra Design Museum

Istoria design-ului in 100 de miniaturi de scaune celebre, prezentata de Intro si Vitra Design Museum

Intro si Vitra Design Museum aduc in Bucuresti expozitia "100 de miniaturi", ce va avea vernisajul pe 22 octombrie, informeaza un anunt din partea organizatorilor. Expozitia prezinta 100 de miniaturi de scaune celebre care marcheaza principalele momente din istoria design-ului, si va fi gazduita de mall-ul Promenada in perioada 22 octombrie – 5 noiembrie. Intrarea este libera.

Miniaturile sunt reproduceri fidele la o scara de 1:6 ale unor creatii de renume precum "Stuhl No. 14", primul scaun realizat din lemn curbat, creatie a lui Michael Thonet, sau "Barcelona", un scaun creat pentru familia regala spaniola, devenit un simbol al miscarii moderniste. Expozitia cuprinde si modele experimentale, precum "Bocca Lip Sofa", omagiu adus pictorului suprarealist Salvador Dali, sau "W. W. Stool", un scaun ca o piesa de sculptura fantezista, creat de Philippe Starck la inceputul anilor 90’ pentru regizorul Wim Wenders.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related