Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in septembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in septembrie 2013

Sectorul Bookstores a generat in luna septembrie a acestui an aproape 2.929 de aparitii in online, cu aproape 48% mai mult ca in luna august, si un viewership de peste 6,1 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 70% in retelele sociale, 47% pe bloguri si forumuri si 34% in presa online.

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Bookstores, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna septembrie de catre Carturesti, Diverta si Libraria Humanitas.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related