Programul Ogilvy Red Camp rasplateste cei mai buni aplicanti cu internship-uri

Programul Ogilvy Red Camp rasplateste cei mai buni aplicanti cu internship-uri

Ogilvy&Mather Romania a lansat pe 14 octombrie cea de-a doua editie a programului “Ogilvy Red Camp”, un program de internship adresat studentilor care isi doresc sa intre in lumea publicitatii, informeaza un comunicat emis de agentie. Proiectul se va desfasura pe parcursul a trei luni.

In prima etapa, studentii sunt incurajati sa viziteze pagina de Facebook Ogilvy Romania si sa raspunda testelor de selectare, care au drept obiectiv evaluarea potentialului candidatilor. Inscrierile se pot face pana pe 31 octombrie.

In evaluarea aplicatiilor se va tine cont de stilul, logica, talentul si inspiratia fiecarui candidat. Se va judeca prospetimea, claritatea si relevanta ideilor creative, dar mai ales abilitatile de relationare a candidatilor in cadrul unei echipe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related