Peste 70 de campanii inscrise la EFFIE Awards Romania 2007

Pentru premiile EFFIE Romania de anul acesta concureaza 71 de campanii, inscrise de 26 de companii, cele mai disputate categorii fiind Promotii si Bauturi alcoolice.

"Consider ca EFFIE este cea mai importanta competitie din aceasta industrie, pentru ca sarbatoreste si premiaza rezultatele comunicarii si ale publicitatii", spune Narcis Horhoianu, Associate Marketing Director Procter & Gamble si Presedinte al Comitetului de Organizare EFFIE Romania 2007.
"Ce deosebeste EFFIE de celelalte competitii este ca are un grad ridicat de obiectivitate, determinat de luarea in considerare atat a contributiei business-ului, cat si a executiei creative a campaniilor de comunicare, punand mai mult accent pe rezultatele de business. Cred ca acesta este genul de premiu pe care ti-l doresti cu adevarat, pentru ca este vorba despre pasiunea de a castiga pe piata. Este unic, provocator si a fost cu siguranta motorul care a adunat mai mult de 70 de inscrieri din intreaga industrie, anul acesta. In plus, numarul crescut de categorii de anul acesta reflecta mai bine piata si a ajutat la stimularea entuziasmului la nivelul intregii industrii", declara Horhoianu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related