O petrecere Less Ordinary, powered by Finlandia

O petrecere Less Ordinary, powered by Finlandia

Aseara, pe calea Victoriei 17, la club New Interbelic, a avut loc o petrecere mai putin obisnuita, in cadrul careia Finlandia a anuntat lansarea in Romania a campaniei "To the Life Less Ordinary". Conceputa de Wieden + Kennedy, campania globala isi propune sa mute centrul atentiei de pe traditia Finlandia pe valorile pe care brandul le reprezinta: unicitate, prospetime, alternativa la obisnuit.

 

Astfel, Finlandia a regandit experienta unei petreceri in cadrul unui eveniment organizat de Wunderman. De tavanul camerei care intampina participantii au fost agatate plicuri cu ingrediente speciale pe care le-au putut culege si folosi la prepararea de bauturi. Barul a fost acoperit de o varietate de fructe, de la mango si rodii la ananas si kiwi, pe care staff-ul Finlandia le folosea pentru a da gusturi si forme speciale bauturilor. In locul unui spider, peretele opus intrarii a fost acoperit cu o proiectie in spiritul de brand Finlandia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related