Hedwig – jucarii pentru sufletul oamenilor mari

Hedwig – jucarii pentru sufletul oamenilor mari

Ce paradox e arta: e o joaca a mintii, in care esti liber sa creezi ce vrei, si in acelasi timp e un lucru serios, de la care poti sa pornesti chiar si un business. Cand devine lucru serios, inseamna ca ai crescut. Cam asa este si cu jucariile urbane de la Hedwig: cand nu le mai consideri doar niste jucarii si le vezi latura artistica, inseamna ca esti om mare.

Pe scurt, Hedwig este un magazin de jucarii urbane unde se gasesc atat creatii ale diferitor artisti, cat si figurine blank, pe care sa-ti incerci talentul. Mai mult, artistii care vor sa realizeze noi modele de jucarii gasesc aici sprijin pentru producerea lor. Si, ca sa fim oameni mari pana la capat, spunem ca Hedwig e de fapt un proiect care isi propune sa popularizeze jucariile urbane in Romania si sa educe publicul cu privire la zona asta. Mai multe despre proiect ne-a povestit Elena Bereanda, owner al magazinului alaturi de Bogdan Lucaci.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related