Schimbari si directii creative pentru Carmen Tiderle

Schimbari si directii creative pentru Carmen Tiderle

Cautand cu ajutorul lui Google, prietenul nostru cel mai bun, mai multe informatii despre Carmen Tiderle si plecarea ei din Leo Burnett, primul titlu care imi apare este ”Cutremur in creatia Leo Burnett. Carmen Tiderle si Tudor Cuciuc parasesc agentia”. Cutremur – ce cuvant puternic. Nu stiu ce intensitate a avut cutremurul acesta pentru agentie - din cate am observat, ea inca functioneaza, creeaza, livreaza. Dar oamenii? Ei cum au resimtit cutremurul pe care l-au provocat? In cautarea raspunsului, am aflat despre Carmen Tiderle ca acum continua sa faca ce stie mai bine la Directia Creativa, buticul ce-si propune sa faca publicitate frumoasa ca un film bun, pornind de la explorarea naturii umane, si mai putin de la mandatories si indicatori de imagine. De aici s-au nascut mai multe intrebari, la care Carmen mi-a raspuns in randurile ce urmeaza.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related