Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in decembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Bookstores si Fashion - Multibrand stores in online in decembrie 2013

Sectorul Bookstores a generat in luna decembrie a acestui an aproape 4.000 de aparitii in online, cu aproape 3% mai putin ca in luna noiembrie, si un viewership de peste 6 milioane. Vizibilitatea sectorului a scazut cu 17% in presa online si cu 5% in retelele sociale, in schimb a crescut cu 22% pe bloguri si forumuri.

 

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

Topul vizibilitatii brandurilor de Bookstores, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna decembrie de catre Carturesti, Diverta si Libraria Humanitas.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

DictionarBranded


Related