Cum sa arunci in aer saci de condimente si sa faci asta sa arate bine

Cum sa arunci in aer saci de condimente si sa faci asta sa arate bine

Daca tipii cool pot ignora fara probleme o explozie de mai mica sau mai mare amploare, altfel sta treaba cu noi si cu exploziile de condimente filmate slow motion, pe un fundal sonor de pian. Vorbim despre The Sound of Taste, noul spot pentru Schwartz Herbs&Spices, companie din Marea Britanie care, dupa cum o arata si numele, se ocupa cu negustoria de condimente. Spotul a fost realizat pentru a promova gama Flavour Shots, care contine diferite mixuri de condimente infuzate in ulei de floarea soarelui si reprezinta un adevarat atac asupra imaginatiei celor pasionati de gatit.

Iat-o: metafora de un minut a campului de lupta in care se transforma papilele gustative atunci cand incepe frumosul razboi cu o bucata de carne asezonata la perfectie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated