[On the move] Dragos Radulescu, fost Creative Director Draftfcb este acum Creative Director pe New Business la Graffiti BBDO

Fost Creative Director Draftfcb, Dragos Radulescu se alatura Graffiti BBDO, in pozitia de Creative Director in cadrul echipei de New Business, informeaza un comunicat emis de Graffiti. Dragos va fi CD alaturi de Mihai Gongu, care ocupa aceasta pozitie din ianuarie 2010.

Dragos Radulescu are 10 ani de experienta in comunicare si a lucrat anterior in calitate de Art Director pentru Edipresse, PRO TV, Madame Figaro, Playboy, Publicis si Publicis Dialog.

"Venirea lui Dragos alaturi de noi inseamna, din punct de vedere strategic, cresterea valorii echipei creative a Graffiti BBDO si un push mult mai mare pe zona de New Business, unde suntem foarte activi deja. Avem, astfel, doua resurse creative foarte valoroase ce-si vor uni fortele. Mihai se va focusa pe proiectele clientilor actuali si dezvoltarea lor, iar rolul lui Dragos va fi acela de a sustine prezenta noastra in pitch-uri si de a ne ajuta sa castigam clienti noi”, a declarat Cosmin Radoi (Managing Director Graffiti BBDO).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related