Ajax spala geamurile online-ului

Ajax spala geamurile online-ului

Ajax si VML au lansat o aplicatie perfecta pentru cei care vor sa stearga praful, sa spele geamurile si sa dea cu mopul prin lumea lor online. Daca suna usor absurd, inlocuiti "praful" cu "spam-ul", "geamurile" cu "profilul de Facebook" si "sa dea cu mopul" cu "sa scape de brandurile neinteresante din News Feed". Social Wipes ajuta orice utilizator sa-si faca un pic de curatenie in profilele de social media. O activitate perfecta pentru luna ianuarie.

Cu totii am avut, la un moment dat, clipe de pierzanie online. E suficient sa ne uitam cam ce postam pe Facebook acum 2 ani ca sa realizam asta. Nu are rost sa ne mintim. Cu totii am dat like unor pagini cu nume indoielnice sau unor branduri global acceptate ca fiind ingrozitoare. De ce sa nu scapam de ele? Ajax ne ajuta si le sterge cu ajutorul noilor servetele umede. Si functioneaza la fel si pentru Twitter. O demonstratie mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related